Tweedehands racefietsen

Je zo vrij als een vogel voelen? Zelf bepalen of jij links of rechts gaat? Trek er dan heerlijk alleen op uit of ga samen met jouw vrienden koersen. Wil jij ook beginnen met wielrennen? Dan is het kopen van een tweedehands racefiets zeker een goede optie! Lees meer >>
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
  1. Jan Janssen Blade Ultegra 10sp
    zilveren 6 maanden garantie-label
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Tweedehands racefietsen

Tweedehands racefiets kopen? Het is erg belangrijk dat je 100% zeker weet dat de fiets van een goede kwaliteit is. Als je een racefiets rechtstreeks via een particulier koopt dan kleven daar enkele nadelen aan. Betreft het een carbon frame? Weet je dan zeker dat het carbon frame onbeschadigd is? Wist je dat een klein haarscheurtje al genoeg kan zijn om het frame verder te doen scheuren met alle gevolgen van dien. Daar denk je liever niet aan ... Van de gebruikte racefietsen die bij Banierhuis in het assortiment komen weet je zeker dat ze 100% in orde zijn. Ongeacht het feit of je kiest voor een carbon of een aluminium frame; de kwaliteit is een zekerheid.

Op maat afstellen

Wanneer je een tweedehands racefiets koopt bij Banierhuis, stellen wij ‘m helemaal af op jouw lichaamslengte. Je kunt het plezier in wielrennen verliezen als de fiets verkeerd is afgesteld. Enkele millimeters hoger of lager kan al genoeg zijn om (blijvende) blessures te voorkomen. Natuurlijk kun je naderhand ook altijd bij ons terecht om de fiets bij te laten stellen. 

De mooiste merken tweedehands racefietsen

Wij krijgen regelmatig racefietsen binnen van de beste merken. Bianchi, Focus, Koga, maar ook andere merken zoals Cannondale of Cube passeren regelmatig de revue. Heb je een mooi model gezien? Reserveer dan direct een proefrit bij een vestiging van Banierhuis in de omgeving van Utrecht. Een proefrit reserveren is makkelijk. Klik op het model van jouw keuze en selecteer “proefrit reserveren”. Wij zorgen ervoor dat de fiets klaarstaat voor een proefrit en stellen ‘m bovendien helemaal op maat af voor jou.

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis