Tweedehands racefietsen

U zo vrij als een vogel voelen? Zelf bepalen of u links of rechts gaat? Trek er dan heerlijk alleen op uit of ga samen met uw vrienden koersen. Wilt u ook beginnen met wielrennen? Dan is het kopen van een tweedehands racefiets zeker een goede optie! Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Tweedehands racefietsen

Tweedehands racefiets kopen? Het is erg belangrijk dat u 100% zeker weet dat de fiets van een goede kwaliteit is. Als u een racefiets rechtstreeks via een particulier koopt dan kleven daar enkele nadelen aan. Betreft het een carbon frame? Weet u dan zeker dat het carbon frame onbeschadigd is? Wist u dat een klein haarscheurtje al genoeg kan zijn om het frame verder te doen scheuren met alle gevolgen van dien. Daar denkt u liever niet aan ... Van de gebruikte racefietsen die bij Banierhuis in het assortiment komen weet u zeker dat ze 100% in orde zijn. Ongeacht het feit of u kiest voor een carbon of een aluminium frame; de kwaliteit is een zekerheid.

Op maat afstellen

Wanneer u een tweedehands racefiets koopt bij Banierhuis, stellen wij ‘m helemaal af op uw lichaamslengte. U kunt het plezier in wielrennen verliezen als de fiets verkeerd is afgesteld. Enkele millimeters hoger of lager kan al genoeg zijn om (blijvende) blessures te voorkomen. Natuurlijk kunt u naderhand ook altijd bij ons terecht om de fiets bij te laten stellen. 

De mooiste merken tweedehands racefietsen

Wij krijgen regelmatig racefietsen binnen van de beste merken. Bianchi, Focus, Koga, maar ook andere merken zoals Cannondale of Cube passeren regelmatig de revue. Heeft u een mooi model gezien? Reserveer dan direct een proefrit bij een vestiging van Banierhuis in de omgeving van Utrecht. Een proefrit reserveren is makkelijk. Klik op het model van uw keuze en selecteer “proefrit reserveren”. Wij zorgen ervoor dat de fiets klaarstaat voor een proefrit en stellen ‘m bovendien helemaal op maat af voor u.

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis