Tweedehands Kinderfietsen

Kinderfietsen worden vaak voor een kortere periode wat intensiever gebruikt omdat de fiets dan alweer te klein is. Daarom zijn tweedehands kinderfietsen een slimme aankoop. En bovendien een veilige: alle tweedehands fietsen van Banierhuis worden 100% gecheckt. Lees meer >>
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tweedehands kinderfietsen

Nederland is een echt fietsland. Iedereen in Nederland kan fietsen. Dat is met de paplepel ingegoten. Van kleins af aan wordt ons geleerd om ons te verplaatsen per fiets. De eerste meters slingerend over de weg en natuurlijk met papa of mama in de buurt. Daarna al spelend met vriendjes of vriendinnetjes, bijvoorbeeld op een stoere BMX-fiets. En vervolgens helemaal zelfstandig naar school. Hoe oud jouw kind ook is ... Banierhuis heeft dé fiets voor jouw kind.

Tweedehands kinderfiets kopen

Kinderen groeien snel. Voor je het weet fietst jouw dochter of zoon zonder zijwieltjes. En voor je er erg in hebt is jouw kind de fiets alweer ontgroeit. Tijd voor een nieuwe! Of toch niet? Is het niet een keer tijd voor een tweedehands fiets? Dat is nog eens een slimme keuze! Tegen erg aantrekkelijke prijzen vind je de mooiste fietsen. Alle tweedehands kinderfietsen zijn door onze experts volledig nagelopen en indien nodig voorzien van nieuwe materialen. Zo ben je er zeker van dat jouw kind de weg op gaat met een veilige fiets. In het assortiment van gebruikte kinderfietsen vind je bij Banierhuis onder andere de merken Alpina en Gazelle.

Kom langs voor een proefrit

Heb jij of jouw kind een mooie kinderfiets gezien in onze webshop? Dan kun je ‘m natuurlijk direct bestellen. Maar je kunt ook samen langskomen voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Onze experts stellen de fiets graag op maat af. Reserveer dus direct een proefrit via onze webshop.

  Informatie over framemaat bepalen > 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis