Tweedehands bakfietsen

Bakfietsen zijn hip én praktisch. Koopt u een tweedehands bakfiets dan is deze ook nog eens goedkoop! De tweedehands bakfietsen bij Banierhuis zijn helemaal nagekeken en 100% in orde. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Tweedehands bakfiets

Met de fiets boodschappen doen is heerlijk. Nooit het gedoe met een parkeerplek en altijd snel weer weg. Maar die boodschappentassen, waar láát u ze!? Dat probleem is met een bakfiets verleden tijd. En een bakfiets is natuurlijk niet alleen handig voor de boodschappen ... Heeft u er weleens over nagedacht hoe leuk het is om uw kinderen ermee naar school te brengen? En qua veiligheid zit u met een bakfiets wel goed. Ook met een tweedehands bakfiets. Tweedehands bakfietsen van Banierhuis zijn helemaal nagekeken door een expert en waar nodig gerepareerd. U bent zeker van een goede kwaliteit voor een goede prijs!

Perfecte rijeigenschappen

De bakfietsen van tegenwoordig zijn niet te vergelijken met die van vroeger. De logge, zware uitvoeringen hebben plaatsgemaakt voor de lichte en gestroomlijnde modellen van nu. Dat komt de rijeigenschappen van de fietsen heel erg ten goede, ongeacht het feit of u nu kiest voor een variant met 2 of 3 wielen. Een ritje naar de supermarkt of school van uw kinderen is zo gemaakt en is bovendien erg leuk! Kiest u voor de elektrische variant van een bakfiets dan zult u nog meer gemak ervaren.

Tweedehands bakfiets uitproberen? 

Zoekt u een tweedehands bakfiets? Houd dan deze pagina van Banierhuis goed in de gaten. Wanneer wij een model op voorraad hebben zullen we deze op de website plaatsen. Dit model kunt u vervolgens uitproberen bij een vestiging van Banierhuis naar keuze. Hoe u dat doet? Klik op het model van uw keuze en kies “proefrit reserveren”. Zien we u binnenkort bij Banierhuis om een tweedehands bakfiets uit te proberen, in de omgeving Utrecht?

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis