Tweedehands bakfietsen

Bakfietsen zijn hip én praktisch. Koopt u een tweedehands bakfiets dan is deze ook nog eens goedkoop! De tweedehands bakfietsen bij Banierhuis zijn helemaal nagekeken en 100% in orde. Lees meer >
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tweedehands bakfiets

Met de fiets boodschappen doen is heerlijk. Nooit het gedoe met een parkeerplek en altijd snel weer weg. Maar die boodschappentassen, waar láát je ze!? Dat probleem is met een bakfiets verleden tijd. En een bakfiets is natuurlijk niet alleen handig voor de boodschappen ... Heb je er weleens over nagedacht hoe leuk het is om jouw kinderen ermee naar school te brengen? En qua veiligheid zit je met een bakfiets wel goed. Ook met een tweedehands bakfiets. Tweedehands bakfietsen van Banierhuis zijn helemaal nagekeken door een expert en waar nodig gerepareerd. Je bent zeker van een goede kwaliteit voor een goede prijs!

Perfecte rijeigenschappen

De bakfietsen van tegenwoordig zijn niet te vergelijken met die van vroeger. De logge, zware uitvoeringen hebben plaatsgemaakt voor de lichte en gestroomlijnde modellen van nu. Dat komt de rijeigenschappen van de fietsen heel erg ten goede, ongeacht het feit of je nu kiest voor een variant met 2 of 3 wielen. Een ritje naar de supermarkt of school van jouw kinderen is zo gemaakt en is bovendien erg leuk! Kies je voor de elektrische variant van een bakfiets dan zul je nog meer gemak ervaren.

Tweedehands bakfiets uitproberen? 

Zoek je een tweedehands bakfiets? Houd dan deze pagina van Banierhuis goed in de gaten. Wanneer wij een model op voorraad hebben zullen we deze op de website plaatsen. Dit model kun je vervolgens uitproberen bij een vestiging van Banierhuis naar keuze. Hoe je dat doet? Klik op het model van jouw keuze en kies “proefrit reserveren”. Zien we je binnenkort bij Banierhuis om een tweedehands bakfiets uit te proberen, in de omgeving Utrecht?

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis