Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen zijn in een fietsland als Nederland niet schaars te noemen. Maar natuurlijk zoekt u wel een fiets waarbij u niet hoeft te twijfelen over de kwaliteit. Bij Banierhuis zit u hiermee goed. Iedere gebruikte fiets in het assortiment van Banierhuis is uitvoerig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Lees meer >

Tweedehands fietsen

Het kopen van een tweedehands fietsen is een slimme keuze. Zeker als u uw gebruikte fiets bij Banierhuis koopt. Het scheelt u al gauw velen tientallen of zelfs honderden euro’s, zonder dat u inlevert op kwaliteit. Iedere gebruikte fiets die bij ons wordt aangeboden wordt eerst uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit voordat deze te koop aangeboden wordt. Indien nodig voorzien wij de fiets van nieuwe onderdelen. Daarom bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Een financieel en technisch verantwoorde beslissing. Uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u een mooie tweedehands fiets gezien? Natuurlijk bezorgt onze eigen bezorgdienst ook net zo makkelijk een tweedehands fiets bij u aan huis! 

Ons aanbod tweedehands fietsen

Het aanbod van tweedehands fietsen bij Banierhuis is bijna iedere week anders. Omdat velen fietsliefhebbers in de omgeving van Utrecht de weg weten te vinden naar onze filialen en de webshop is er een hoge doorloop. Toch ziet u bij Banierhuis met grote regelmaat gebruikte stadsfietsen, hybride fietsen en natuurlijk gebruikte kinderfietsen voorbijkomen. Dankzij de populariteit van de elektrisch fiets zult u dit type fiets ook vaak als occasion tegenkomen in onze webshop. 

Zoekt u een specifieke gebruikte fiets? Neem contact op

Regelmatig updaten wij ons aanbod in de webshop. Houd daarom onze webshop regelmatig in de gaten om niet één occasion aan u voorbij te laten gaan. Staat de fiets waar u naar zoekt er niet bij? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op wanneer wij uw favoriete fiets op voorraad hebben!  

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis