Bakfietsen

Een bakfiets ... Dat is nog eens een leuke manier om voor de dag te komen! En een hele praktische bovendien. Met de bakfietsen van tegenwoordig vervoert u gemakkelijk vele kilo’s zonder in te leveren op rijcomfort. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren

Bakfietsen

Bakfiets kopen?

Denkt u eraan om een bakfiets te kopen? Niet langer in de file als u van de ene kant van de stad naar de andere kant van de stad moet fietsen met het nodige gewicht? Bakfiets! Op een milieuverantwoorde wijze uw kinderen naar school brengen en genieten van de frisse buitenlucht? Bakfiets! Boodschappen doen maar geen zin om een parkeerplek te zoeken en er nog voor te betalen ook? Bakfiets! Een veiligere manier om uw kinderen te vervoeren dan een kinderzitje? Bakfiets! Redenen genoeg waarom u een bakfiets zou willen kopen.

Bakfietsen die gezien mogen worden

Banierhuis heeft verschillende soorten bakfietsen in haar assortiment. Deze bakfietsen zijn in geen velden of wegen meer te vergelijken met de bakfietsen van vroeger. De tijd van logge, zwaar bestuurbare bakfietsen waar bovendien geen beweging in te krijgen is, is voorbij! Het nieuwe type bakfiets oogt sportief, vervoert veel gewicht, stuurt lichtjes en is binnen de kortste keren op gang. Perfecte rijeigenschappen dus!

Verschillende merken

Wij hebben bakfietsen van verschillende merken op voorraad. Ieder merk heeft haar eigen kenmerken en een eigen design. Bakfietsen van het merk Urban Arrow zijn op dit moment erg populair omdat ze een mooi ontwerp hebben, wendbaar zijn en bovendien genoeg kunnen vervoeren. Heeft u veel kinderen die u weg moet brengen? Dan wilt u dat bovenal op een veilige manier doen. Kies dan voor een bakfiets van het merk De Redding. Bakfiets.nl heeft een breed aantal modellen die voor vele doeleinden geschikt zijn. Bezoek een van onze vestigingen in Utrecht voor een advies op maat. Maak dan direct een proefrit!

Bakfiets proberen in de regio Utrecht?

Banierhuis biedt de mogelijkheid om proefritten te maken. Deze proefritten zijn online in te boeken via onze webshop. Klik op de bakfiets die u graag zou willen testen en kies vervolgens voor “reserveer een proefrit”. Wij zorgen er dan voor dat de bakfiets klaarstaat op de afgesproken tijd en op de afgesproken locatie. De vestigingen van Banierhuis bevinden zich allemaal in de regio Utrecht. U fietst dus met gemak even de stad in om te ervaren hoe zo’n bakfiets zich nou écht gedraagt in de drukte!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis