Elektrische fietsen

Op een elektrisch fiets maakt u moeiteloos heerlijke fietstochten. Zonder veel inspanning schieten de kilometers onder u door! Banierhuis biedt de mooiste elektrische fietsen van de allerbeste merken. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 135

Aflopend sorteren
 1. Batavus Cnctd E-go Dames
  1.100,00
 2. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 3. Batavus Como E-go Dames
  2.699,00
 4. Batavus Legato Easy Dames
  2.100,00
 5. Batavus Milano E-go Dames
  2.699,00
 6. Batavus Milano E-go Heren
  2.699,00
 7. Batavus Milano Nuv Manual Dames
  2.799,00
 8. Batavus Monaco E-go Dames
  1.500,00
 9. Batavus Monaco E-go Heren Zilver 61
  1.500,00
 10. Fietsverhuur
  Reserveer online een fiets
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 135

Aflopend sorteren

Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn populairder dan ooit. In toenemende mate weten zowel jonge als oude fietsliefhebbers de weg goed te vinden op en naar de elektrische fiets. Qua uiterlijk doet een elektrische fiets allang niet meer onder voor een normale fiets of dat nu een bakfiets, een moederfiets of een mountainbike is. De accu’s worden steeds kleiner en tegelijk neemt de actieradius juist toe, waardoor het aantrekkelijk is om er eens lekker op uit te trekken met een elektrische fiets. Banierhuis heeft veel verschillende topmodellen op voorraad. Stuk voor stuk met unieke kenmerken. Of u nu een elektrische fiets zoekt om de lange afstand tussen uw werk en woonplaats te overbruggen of juist om korte stukken in uw stad te fietsen met wat ondersteuning; Banierhuis heeft dè elektrische fiets die bij u past. 

De extra snelle elektrische fietsen; speed pedelecs?

Voor wie van extra snelheid houdt bieden speed pedelecs, ook wel snelle e-bikes of pedelecs genoemd, een mooie uitkomst. Speed pedelecs zijn elektrische fietsen die trapondersteuning bieden tot en met snelheden van wel 45 km/h. Het is de ideale oplossing wanneer u de langere afstand tussen uw werk- en woonplaats wilt overbruggen door op een snelle manier, zonder in de file te staan, en met een niet bezwete rug op het werk aan te willen komen. Banierhuis heeft snelle e-bikes van de merken Kalkhoff, Koga, Gazell en Sparta. 

Elektrische fiets kopen

Een elektrische fiets is geen impulsaankoop. U stemt het type elektrische fiets af op uw behoefte en doet dat weloverwogen. Wilt u langere (sportieve) ritten gaan maken en kunt u hierbij wel wat trapondersteuning gebruiken? Dan zijn onze elektrische hybridefietsen een prima keuze. Kunt u wel een duwtje in uw rug gebruiken tijdens de alledaagse boodschappen op de fiets? Dan is het comfort en de zithouding van de fiets een belangrijke eigenschap. Voor uw fietsritten in uw dorp of in de stad is een elektrische moeder- of stadsfiets aan te raden. Maar welk merk kiest u dan? Kiest u voor een middenmotor of een motor in uw voor- of achterwiel? Meer informatie over de verschillen tussen de elektromotoren leest u hier >

Oriënteer u gerust in onze webshop of kom langs bij een van onze 8 filialen in de omgeving Utrecht voor een proefrit. Wij adviseren u graag persoonlijk bij het kiezen van uw ideale elektrische fiets.

  Informatie over de verschillende elektromotoren >
  Informatie over framemaat bepalen >
Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis