Tweedehands stadsfietsen

Tweedehands stadsfietsen zijn ideaal voor korte ritten. De fietsen zijn relatief onderhoudsvrij en kunnen wel tegen een stootje! Banierhuis heeft verschillende modellen tweedehands fietsen in het assortiment. Lees meer >>
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

9 Items

Aflopend sorteren

Tweedehands stadsfiets kopen?

Als je aan een standaard fiets denkt, komt je al gauw uit bij een stadsfiets. Het is veruit de populairste fiets in Nederland. Er rijden er letterlijk miljoenen rond. Mede daarom zijn er ook zoveel tweedehands stadsfietsen verkrijgbaar. Zoek je een goede tweedehands stadsfiets die helemaal is nagekeken en waarvan de kwaliteit 100% is? Banierhuis biedt stadsfietsen aan van verschillende merken en voor aantrekkelijke prijzen. 

Stadsfietsen: echte allrounders

Een goede maar simpele fiets nodig voor de tochtjes naar school? Een stadsfiets biedt uitkomst! Studeer je in de regio Utrecht en zoek je een fiets die redelijk onderhoudsvrij is voor de dagelijkse ritjes naar De Uithof, de kroeg of naar de vereniging? Een tweedehands stadsfiets is heel geschikt! Stadsfietsen zijn degelijke fietsen die niet snel kapotgaan door hun robuuste karakter. Bovendien zijn ze relatief onderhoudsvrij. En natuurlijk zijn tweedehands stadsfietsen ook nog eens goed voor jouw portemonnee...

Kom langs voor een proefrit, of bestel direct online

Mooie tweedehands stadsfiets gezien? Bestel ‘m direct online dan wij bezorgen ‘m binnen enkele dagen bij jou aan huis. Dat is nog eens makkelijk. Maar langskomen voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht kan natuurlijk ook. Boek daarvoor direct een vrijblijvende proefrit in. Wij zorgen ervoor dat de fiets van uw keuze klaarstaat voor een proefrit bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht. 

Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Houd deze pagina dan regelmatig in de gaten. Wij plaatsen vaak nieuwe fietsen op deze pagina. Ook kun je contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Wanneer wij de fiets wél op voorraad hebben, laten we je het  weten!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis