Tweedehands moederfietsen

Iedere moeder verdient een mooie fiets. Ook de moeders die iets minder geld uit willen geven ... Speciaal voor die moeders heeft Banierhuis een breed aanbod met de mooiste tweedehands moederfietsen. Lees meer >

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tweedehands moederfietsen

Moederfietsen worden gekenmerkt door een lage instap, een comfortabele zithouding, een grote bagagedrager en een dubbele standaard. Tweedehands moederfietsen hebben als extra kenmerk dat ze ook nog eens een stuk goedkoper zijn! En dat gaat zeker niet ten koste van de kwaliteit. Iedere tweedehandsfiets van Banierhuis is uitvoerig gecheckt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Veiligheid voorop! 

Passend bij iedere moeder

Moederfietsen zijn gemaakt voor alle type moeders! Iedere moeder is anders en daarom zijn er veel verschillende moederfietsen verkrijgbaar. De één zoekt een moederfiets met een extra lage instap, terwijl de ander een type zoekt met veel versnellingen. Of misschien bent u wel op zoek naar een elektrische variant voor nóg meer gemak. Ook elektrische moederfietsen zijn zo nu en dan tweedehands verkrijgbaar. Ons assortiment van gebruikte moederfietsen varieert sterk. Regelmatig bieden wij gebruikte moederfietsen aan van verschillende merken waaronder Batavus, Sparta of Gazelle. Houd onze website goed in de gaten zodat er geen moederfiets aan uw neus voorbijgaat. 

Bezoek één van onze vestigingen in de regio Utrecht 

Heeft u een mooie moederfiets gezien? U kunt ‘m natuurlijk direct kopen. Dan is de fiets binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Maar u kunt ‘m ook eerst komen proberen. Reserveer daarvoor een proefrit via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat uw fiets klaarstaat bij de door u geselecteerde vestiging. Onze experts helpen u graag verder. Tot snel, bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht.

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis