Tweedehands hybride fietsen

Een hybridefiets heeft al het goede van verschillende andere fietsmodellen. Met een tweedehands hybride fiets maak je – op comfortabele wijze – gemakkelijk langere fietstochten en hou je ook nog geld over voor een extra drankje onderweg. Lees meer >>
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

7 Items

Aflopend sorteren

Tweedehands hybridefietsen

Ben je van plan om heerlijke lange fietstochten te gaan maken? Dan is een hybridefiets een echte aanrader! En ben je niet van plan om hier al te veel geld aan te besteden? Dan is een tweedehands hybridefiets pas écht aan te raden. Met een hybridefiets maak je relatief gemakkelijk langere ritten. Dat komt onder andere door de comfortabele houding die je aanneemt. Maar ook door de dunnere banden, het lichte frame en de vele versnellingen waarover je beschikt. En twijfel je over jouw conditie? Bekijk dan onze elektrische uitvoeringen van de hybridefiets! 

In verschillende modellen en uitvoeringen

Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste hybridefietsen. Regelmatig worden er hoogstaande merken zoals Koga, Kalkhoff en Cannondale aangeboden. Ook fietsen die passen binnen een beperkter budget passeren regelmatig de revue. Denk hierbij aan gebruikte hybridefietsen van Sparta, Batavus of Gazelle. Van nature is een hybridefiets al erg comfortabel, maar zoek je nog meer comfort? Kies dan voor een hybridefiets voorzien van voorvorkvering. 

Een tweedehands fiets als nieuw

De tweedehands hybridefietsen van Banierhuis zijn zo goed als nieuw. Ze zijn volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe materialen en onderdelen. Dat geeft een veilig gevoel. Dat veilige gevoel kun je eenvoudig uit komen proberen bij één van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Reserveer hiervoor eenvoudig een proefrit via onze webshop.

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis