Hybride fietsen

Een hybridefiets heeft al het goede van verschillende andere fietsmodellen. Met een tweedehands hybride fiets maakt u – op comfortabele wijze – gemakkelijk langere fietstochten en houdt u ook nog geld over voor een extra drankje onderweg. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 16

Pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 16

Pagina
Aflopend sorteren

Tweedehands hybridefiets

Bent u van plan om heerlijke lange fietstochten te gaan maken? Dan is een hybridefiets een echte aanrader! En bent u niet van plan om hier al te veel geld aan te besteden? Dan is een tweedehands hybridefiets pas écht aan te raden. Met een hybridefiets maakt u relatief gemakkelijk langere ritten. Dat komt onder andere door de comfortabele houding die u aanneemt. Maar ook door de dunnere banden, het lichte frame en de vele versnellingen waarover u beschikt. En twijfelt u over uw conditie? Bekijk dan onze elektrische uitvoeringen van de hybridefiets! 

In verschillende modellen en uitvoeringen

Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste hybridefietsen. Regelmatig worden er hoogstaande merken zoals Koga, Kalkhoff en Cannondale aangeboden. Ook fietsen die passen binnen een beperkter budget passeren regelmatig de revue. Denk hierbij aan gebruikte hybridefietsen van Sparta, Batavus of Gazelle. Van nature is een hybridefiets al erg comfortabel, maar zoekt u nog meer comfort? Kies dan voor een hybridefiets voorzien van voorvorkvering. 

Een tweedehands fiets als nieuw

De tweedehands hybridefietsen van Banierhuis zijn zo goed als nieuw. Ze zijn volledig gecontroleerd en waar nodig voorzien van nieuwe materialen en onderdelen. Dat geeft een veilig gevoel. Dat veilige gevoel kunt u eenvoudig uit komen proberen bij één van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Reserveer hiervoor eenvoudig een proefrit via onze webshop.

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis