Elektrische fietsen

Met een elektrische fiets maakt u heerlijke fietstochten, zonder al te veel inspanning. En heeft u een iets lager budget of wilt u liever eerst eens kennismaken met het elektrisch fietsen? De tweedehands elektrische fietsen van Banierhuis zijn hier perfect geschikt voor. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 14

Pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 14

Pagina
Aflopend sorteren

Tweedehands elektrische fietsen

Gemak dient de mens. Daarom is elektrisch fietsen zo heerlijk. Bent u fysiek minder goed in staat om langere fietstochten te maken? Bijvoorbeeld omdat u een minder goede conditie heeft? Dan is een elektrische fiets zeker het uitproberen waard. Maar dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets passend binnen een iets lager budget. 

Zekerheid van Banierhuis

Als u een elektrische fiets bij Banierhuis koopt weet u zeker dat de fiets helemaal is nagekeken en 100% technisch in orde is. Zo niet, dan gaat de fiets er bij ons niet uit. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Banierhuis biedt de allermooiste elektrische fietsen van de mooiste merken voor mooie prijzen aan. Zo hebben wij regelmatig fietsen van topmerken zoals Gazelle, Sparta en Batavus voor de laagste budgetten. Maar ook fietsen die passen binnen een iets hoger budget zoals Koga of Kalkhoff passeren regelmatig de revue. Houd deze pagina nauwlettend in de gaten als u geen tweedehands elektrische fiets aan u voorbij wilt laten gaan. Op de gebruikte elektrische fietsen zit 6 maanden Bovag garantie!

Proefrit maken

Als u een tweedehands elektrische fiets koopt dan is de kans groot dat u nog geen ervaring heeft met elektrisch fietsen. Ook op onze occasions kunt u een proefrit komen maken. Wel zo handig! Reserveer daarom nu direct een proefrit bij een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Wij zorgen dat de fiets klaarstaat en stellen ‘m vervolgens graag voor u op maat af. 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis