Tweedehands 27er mountainbikes

Echte allrounders kiezen voor een 27,5 inch mountainbike, afgekort een MTB genoemd. Toekomstige mountainbike(ste)rs die vooral denken dat ze echte allrounders zijn, kunnen prima kennismaken met de sport door een tweedehands 27,5" MTB te kopen. U vindt hier ook veel damesmountainbikes. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Tweedehands 27,5" MTB

Een 27,5 inch mountainbike kenmerkt zich vooral door de allround eigenschappen. Qua rijeigenschappen zit een 27,5" mountainbike tussen een 26" en een 29" MTB in. Noem het een toverfiets. Dat maakt de fiets geschikt voor vele soorten terreinen. Kenmerkend voor fietsen met een grotere wielmaat is het grotere comfort. Om dit bij een 27,5" model te compenseren kunt u ook kiezen voor een mountainbike full-suspension. Het meest gangbare is echter een “hardtail”. 

Damesmountainbikes met name als 27,5" uitgevoerd

Als u op zoek bent naar een tweedehands damesmodel mountainbike, dan is het goed om te weten dat de meeste mountainbikes voor dames zijn uitgevoerd als 27,5 inch model. Simpelweg om de reden dat een 29er te groot is voor de meeste vrouwen. Ook op dit gebied is een 27,5" een echte allround mountainbike: voor zowel dames als heren is dit type mountainbike erg geschikt! 

De voordelen op een rijtje

27,5 inch modellen hebben veel afgekeken bij de 26" mountainbikes. Net als bij de 26" mountainbikes, die eigenlijk alleen nog maar voor kinderen worden gemaakt, is een 27er erg wendbaar. Kortere bochten op actieve parcoursen kunnen relatief gemakkelijk gemaakt worden. Maar men heeft ook goed gekeken naar de 29ers. Met name op het gebied van snelheid en comfort. 27,5" mountainbikes zijn ideaal om lange afstanden af te wisselen met veel bochten. Hieronder de voordelen voor u opgesomd:

- Hoge wendbaarheid

- Meer stabiliteit bij hogere snelheden

- Comfortabel rijgedrag: minder schokken en een betere zithouding

- Veel grip

- Lagere rolweerstand

Proefrit maken? 

Wellicht wilt u uw mountainbike eerst proberen voordat u ‘m koopt. Daarvoor kunt u direct een proefrit reserveren bij een van onze vestigingen in (de buurt van) Utrecht. Zo weet u zeker dat de fiets bij u past. Natuurlijk stellen wij de mountainbike voor u op maat af, zodat u zeker weet dat u plezier zult gaan hebben van uw nieuwe aankoop!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis