Tweedehands 26er mountainbikes

Houdt u van wendbaarheid? Parcoursen met veel scherpe bochten? Terrein waar u zowel balans als snelle acceleratie kunt gebruiken? Zonder hoge kosten? Een tweedehands 26er mountainbike is wat u zoekt! Lees meer >

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Tweedehands 26er MTB, afgekort een MTB genoemd.

Snel op kunnen trekken en met veel controle de scherpste bochten in kunnen sturen. 26er mountainbikes, afgekort een MTB, lenen zich perfect voor parcoursen met veel van dit soort actie en afwisseling. Met een 26 inch mountainbike zult u uitblinken op wendbaarheid en behendigheid. Hoe dat kan? Natuurlijk baart oefening kunst. Maar met de relatief kleine wielen van een 26" mountainbike en het lage gewicht van het frame gaat dit van nature al wat makkelijker. En als u nog geen ervaring heeft met dit soort parcoursen is een tweedehands 26er mountainbike een perfecte manier om hier kennis mee te maken. Een 26 inch (26”) mountainbike wordt ook wel een 26er mountainbike genoemd.

Verschil tussen een 26er en een 29er; wel minder dan 3 inch?

We spraken net al van een verschil dat in werkelijkheid minder dan 3 inch is. Dat is te verklaren omdat er verschillende maatstaven worden gebruikt. Dat is verwarrend, maar het werkt als volgt. Bij een 29er mountainbike (is 29 inch) meet men de banddiameter. Dat is de wieldiameter inclusief de dikte van de band. Bij een 26er wordt alleen de wieldiameter (exclusief de dikte van de band) gemeten. Dat betekent dus dat een 29er inch wiel (het aluminium gedeelte) in werkelijkheid kleiner is dan 29 inch. 

Tweedehands 26" mountainbike kopen?

Denkt u eraan om een tweedehands 26" mountainbike te kopen? Bij Banierhuis hebben we geregeld gebruikte 26 inch mountainbikes in het assortiment van mooie merken. 26 inch mountainbikes zijn erg populair. Zo snel als dat ze bij ons binnenkomen, zo snel zijn ze ook vaak weer verkocht. Houd daarom deze pagina goed in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief om niets te missen. 

Heeft u een mooie 26" mountainbike gezien? Dan kunt u ‘m direct via de webshop bestellen, maar een proefrit maken kan natuurlijk ook. Wij zorgen er dan voor dat de fiets bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht voor u klaarstaat!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis