Reparatie van alle merkfietsen

Wilt u uw (elektrische) fiets laten repareren of heeft uw (elektrische) fiets een onderhoudsbeurt nodig? Wij repareren alle merkfietsen en diverse elektrische fietsen. Reparaties worden altijd uitgevoerd door gediplomeerde monteurs. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en ontwikkelingen.

Bovag reparatiesWij hebben veel onderdelen op voorraad en anders zijn ze te bestellen. Wanneer u een fiets bij ons brengt voor reparatie, kunt u in de meeste gevallen een leenfiets van ons meekrijgen. Elk filiaal van Banierhuis heeft een beperkt aantal leenfietsen die gratis tot uw beschikking staan. Wij streven ernaar om uw fiets binnen een dag te repareren. Wanneer u de fiets voor 10:00 's morgens brengt, staat de fiets in de meeste gevallen aan het eind van de dag weer voor u klaar.

Online afspraak maken

Online afspraakmoduleMaak gebruik van onze online afspraakmodule. Zo maakt u online, eenvoudig en snel, een afspraak om uw (elektrische) fiets te brengen voor reparatie of onderhoud. Klik op de button links > kies een filiaal > uw gewenste dienst en een dag. Klaar is Kees.

SMS-service

Als uw fiets gerepareerd is en voor u klaarstaat ontvangt u van ons een SMS. Wel zo handig en voor ons een kleine moeite! Ons werkplaatstarief is € 50,00 (excl. 6% btw). Wij hanteren de BOVAG werkplaatstijden module. Van maandag t/m zaterdag kunt u uw fiets vanaf 9.00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8.00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn wij de gehele dag gesloten. In Vleuten en Terwijde zijn wij op woensdag wèl geopend.