Onderhoud van alle merkfietsen

Wij adviseren om jouw fiets, bij regelmatig gebruik, minimaal 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Maak jouw fiets regelmatig schoon maar niet met een hogedrukspuit, want dan spuit je al het vet tussen de lagers weg. Wacht niet te lang met onderhoud aan jouw fiets wanneer dat nodig is. Hoe langer je wacht met onderhoud, hoe erger het mankement wordt en hoe duurder de reparatie kan uitvallen.

Smeer geregeld de ketting in (iedere schakel), de derailleur (draaipunten en veer) en de remmen. Je kunt hiervoor het beste een Teflon smeermiddel gebruiken omdat deze vuilwerend en waterafstotend is. Wij hebben altijd een passende onderhoudsbeurt voor jouw fiets.  Laat je daarbij goed adviseren door onze monteurs.

Van maandag t/m zaterdag kun jij jouw fiets vanaf 9:00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8:00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn wij de gehele dag gesloten. In Vleuten en Terwijde zijn wij op woensdag wèl geopend.

Online afspraak maken

Online afspraakmoduleMaak gebruik van onze online afspraakmodule. Zo maak je online, eenvoudig en snel, een afspraak om jouw (elektrische) fiets te brengen voor reparatie of onderhoud. Klik op de button links > kies een filiaal > jouw gewenste dienst en een dag. Klaar is Kees.