Onderhoud van alle merkfietsen

Wij adviseren om uw fiets, bij regelmatig gebruik, minimaal 1 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Maak uw fiets regelmatig schoon maar niet met een hogedrukspuit, want dan spuit u al het vet tussen de lagers weg. Wacht niet te lang met onderhoud aan uw fiets wanneer dat nodig is. Hoe langer u wacht met onderhoud, hoe erger het mankement wordt en hoe duurder de reparatie kan uitvallen.

Smeer geregeld de ketting in (iedere schakel), de derailleur (draaipunten en veer) en de remmen. U kunt hiervoor het beste een Teflon smeermiddel gebruiken omdat deze vuilwerend en waterafstotend is. Wij hebben altijd een passende onderhoudsbeurt voor uw fiets.  Laat u daarbij goed adviseren door onze monteurs.

Van maandag t/m zaterdag kunt u uw fiets vanaf 9:00 (op dinsdag zelfs al vanaf 8:00 bij diverse vestigingen) komen brengen, alleen niet op woensdag, dan zijn wij de gehele dag gesloten. In Vleuten en Terwijde zijn wij op woensdag wèl geopend.

Online afspraak maken

Online afspraakmoduleMaak gebruik van onze online afspraakmodule. Zo maakt u online, eenvoudig en snel, een afspraak om uw (elektrische) fiets te brengen voor reparatie of onderhoud. Klik op de button links > kies een filiaal > uw gewenste dienst en een dag. Klaar is Kees.