Garantie

Wanneer je een nieuwe fiets koopt bij Banierhuis heb je altijd recht op fabrieksgarantie. De meeste fabrikanten geven 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud.

Bij Koga krijg je zelfs levenslange garantie op het frame. De garantie op verende voorvorken is over het algemeen 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt meestal een garantieperiode van 5 jaar. Voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud.

Heb jij problemen met je fiets of onderdeel, kom dan gerust langs in één van onze vestigingen en laat een medewerker bepalen of je recht hebt op garantie. Fietsen die bij Banierhuis zijn gekocht en nog onder de garantieperiode vallen, worden altijd kosteloos gerepareerd (uitzonderingen daargelaten). Heb je elders een fiets gekocht? Dan betaal je de montage van het garantieproduct met eventuele behandelingskosten.

Tweedehands fietsen

Natuurlijk geeft Banierhuis ook garantie op tweedehands fietsen. Je wilt tenslotte zonder zorgen kunnen fietsen. Lees hieronder welke garanties je krijgt bij een tweedehands fiets van Banierhuis.


Brons

De bronzen garantie krijg je bij fietsen met een aanschafprijs tot € 250:

  • De garantiedekking is 3 maanden complete garantie, met uitzondering van slijtagedelen.

Zilver

De zilveren garantie krijg je bij fietsen met een aanschafprijs van € 250 en hoger:

  • De garantiedekking is 6 maanden complete garantie, met uitzondering van slijtagedelen.

Goud

De gouden garantie krijg je bij E-bikes:

  • De garantiedekking is 6 maanden complete garantie en 3 maanden op motor en accu, met uitzondering van slijtagedelen.
  • E-bikes worden zo mogelijk met diagnoseformulier geleverd.

Wil je meer weten over de garantie op tweedehands fietsen? Vraag dan een medewerker voor meer informatie.