Garantie

Wanneer u een nieuwe fiets koopt bij Banierhuis heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. De meeste fabrikanten geven 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud.

Bij Koga krijgt u zelfs levenslange garantie op het frame. De garantie op verende voorvorken is over het algemeen 5 jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt meestal een garantieperiode van 5 jaar. Voor onderdelen op uw fiets geldt een garantie van 2 jaar bij normaal gebruik en onderhoud.

Heeft u problemen met uw fiets of onderdeel, kom dan gerust langs in één van onze vestigingen en laat een medewerker bepalen of u recht heeft op garantie. Fietsen die bij Banierhuis zijn gekocht en nog onder de garantieperiode vallen, worden altijd kosteloos gerepareerd (uitzonderingen daargelaten). Heeft u elders een fiets gekocht? Dan betaalt u de montage van het garantieproduct met eventuele behandelingskosten.

Tweedehands fietsen

Natuurlijk geeft Banierhuis ook garantie op tweedehands fietsen.

  • Op tweedehands fietsen met een aanschafprijs van € 250,00 of meer krijgt u 6 maanden BOVAG-garantie. (Op elektrische fietsen geven wij 3 maanden garantie op motor en batterij pakket)

Wilt u meer weten over de garantie op tweedehands fietsen? Vraag dan een medewerker voor meer informatie.