Van Nicholas fietsen

Van Nicholas fietsen kenmerken zich door de titanium frames. Een Van Nicholas rijdt vederlicht, is duurzaam en bijzonder sterk. Stuk voor stuk zijn de fietsen zeer sportief en van uiterst goede kwaliteit. Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren
 1. Van Nicholas Aquilo Se Heren
  3.775,00
 2. Van Nicholas Boreas
  2.999,00
 3. Van Nicholas Ventus Se Heren
  1.999,00
 4. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

Aflopend sorteren

Van Nicholas fietsen

Ziet of hoort u een titanium racefiets voorbijkomen? De kans is groot dat het een Van Nicholas is. Het Nederlandse bedrijf staat bekend om haar titanium frames. Deze frames zijn 2x sterker dan aluminium, wegen 50% minder dan staal en kunnen niet roesten. Dat is nog eens duurzaam. Titanium is een materiaal dat veel in de ruimtevaart wordt gebruikt. Zoals u begrijpt is dat niet zonder reden. Ziet u zichzelf al fietsen op een Van Nicholas? De rijeigenschappen zullen u verbazen, zo heerlijk!

 

Klassieke uitstraling met innovatieve componenten

Van Nicholas fietsen blijven altijd trouw aan authentieke en klassieke designs. De designs en de titanium looks zorgen voor een unieke en tijdloze uitstraling van de fietsen. Het feit dat u op een fiets rijdt met een klassieke look hoeft natuurlijk niet te betekenen dat u inlevert op techniek. Integendeel! Van Nicholas fietsen maken gebruik van innovatieve componenten zoals het Rohlhoff versnellingssysteem. Hiermee kunt u zelfs schakelen terwijl u stilstaat. In combinatie met de aandrijfriem van Gates haalt u een fiets in huis waarmee u (bijna) bent vrijgesteld van onderhoud. Het is een van de meest duurzame systemen ter wereld.

 

Sportiviteit

Stuk voor stuk zijn de fietsen van Van Nicholas sportief. Het bedrijf maakt mountainbikes, racefietsen en trekking fietsen. Banierhuis heeft verschillende racefietsen van Van Nicholas in haar assortiment. Heeft u een hoger budget, kies dan voor een Aquilo of een Boreas. Ook de klassiek ogende Ventus Se is van goede kwaliteit, alleen past dit model binnen een lager budget. Uiteraard is de prijs ook afhankelijk van het type versnellingssysteem dat u kiest. Laat u gerust adviseren door een van onze experts. Kom daarvoor langs bij een van onze filialen in de omgeving van Utrecht. U kunt dan direct een proefrit maken op uw favoriete model. Tot snel!

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis