Tandems

Genoeg redenen waarom fietsen op een tandem leuk is! U bent samen sportief en sociaal bezig. Daarnaast compenseert een tandem de krachtverschillen tussen u en uw fietspartner. Bovendien gaat het ook gewoon een stukje sneller! Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
  1. Cannondale Tandem Uni
    3.099,00
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Tandems

Tandem kopen?

Bij Banierhuis kunnen we het ons goed voorstellen dat u graag een stukje fietst met uw partner. Samen een stuk fietsen kan een ontspannende activiteit zijn. Althans, voor een van de twee partijen. Als de een moeite heeft met het tempo van de ander, wordt het langzamerhand een steeds lastigere opgave om samen te fietsen. Dat kan komen door verschillen in kracht, verschillen in lengte of door een gebrek aan conditie bij een van de twee. Een gezellig praatje maken tijdens het fietsen is er dan al gauw niet meer bij. Tandems vangen deze problemen allemaal af. Terwijl u voorheen als individualist naar uw einddoel aan het fietsen was, doet u dat met een tandem weer als team. Als team met een gezamenlijk doel! Dat maakt samen fietsen weer een leuke en ontspannende bezigheid.

En wat dacht u van een fietstocht met iemand die een lichamelijke handicap heeft? Op een normale fiets is dat niet echt een optie. Op een tandem wordt dit alweer een stuk eenvoudiger. Dat is nog eens een belevenis!

Achter op uw auto

Wellicht houdt u beiden zelfs zo van het fietsen op een tandem, dat u ‘m het liefst meeneemt op vakantie. Achter op de auto naar bijvoorbeeld Oostenrijk of Italië. Dat wordt mogelijk als u kiest voor een zogenoemde vouwtandem. U klapt hem gemakkelijk in, zet hem op een fietsendrager achter op uw auto en neemt ‘m eenvoudig mee naar plekken waar u anders niet was gekomen. Zo ziet u samen al het moois van het land waar u op vakantie bent. Wat wilt u nog meer?

Laat u adviseren

Banierhuis heeft diverse tandems in haar assortiment van de merken Cannondale, Sparta, Koga en Gazelle. De verschillen zitten vooral in de extra mogelijkheden zoals de aandrijving, het aantal versnellingen, een vouwframe en de remmen. We begrijpen goed dat u eerst een uitgebreid advies van onze experts wilt hebben en daarna ook samen een proefrit wilt maken bij een van onze vestigingen in de omgeving Utrecht. Boek nu online een proefrit!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis