Koga fietsen

Koga fietsen zijn van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit. Koopt u een Koga? Dan krijgt u een levenslange garantie op het frame. Koga maakt sportieve fietsen. Banierhuis is exclusief dealer! Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 63

Aflopend sorteren
 1. Koga E-deluxe Dames
  Korting
  - 449
  Speciale prijs 2.250,00 Normale prijs 2.699,00
 2. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 3. Fietsverhuur
  Reserveer online een fiets
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 63

Aflopend sorteren

Koga fietsen

De fietsen van Koga staan allemaal bekend om hun kwaliteit. Stuk voor stuk. Het bedrijf leverde niet voor niets de racefietsen aan voor het professionele wielerteam van Skil-Shimano. Alle kennis en vaardigheid passen zij toe op iedere fiets die het bedrijf maakt. Dat zijn veelal fietsen met een sportief karakter zoals stadsfietsen, trekkingfietsen, racefietsen of e-bikes. Welk type fiets u ook koopt, met Koga haalt u een fiets van topkwaliteit in huis.

 

Koga Miyata – de frames

Hebben we het over een Koga, dan kunnen we alleen maar spreken van topkwaliteit. Vroeger werkte het bedrijf samen met het Japanse bedrijf Miyata. Zij leverden de frames van topkwaliteit aan. Koga heeft deze vaardigheid inmiddels zelf in huis gehaald. Ze maken de frames nu zelf, gewoon in Nederland. Oerhollandse degelijkheid. En dat de frames van minstens zo goede kwaliteit zijn, bewijst Koga door een levenslange garantie op het frame te geven. Eens een Koga, altijd een Koga. U komt er simpelweg niet meer vanaf...

 

Koga kopen? Een jaar gratis onderhoud

Ook wij zijn overtuigd van de kwaliteit van Koga. Bij aankoop van een Koga fiets krijgt u namelijk een jaar lang onderhoud. Helemaal gratis en volledig voor rekening van Banierhuis. Kom langs bij een van onze vestigingen voor een advies op maat, of meer informatie. Natuurlijk kunt u al uw vragen ook stellen via de webshop.

 

Banierhuis exclusief dealer van Koga

Banierhuis is in Nederland aangewezen als exclusief dealer. Daar zijn wij eigenlijk best trots op. Zoiets word je niet zomaar. Het betekent dat wij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die het merk stelt aan haar dealer. Daarom bent u voor de aankoop, het onderhoud en reparaties van Koga fietsen bij Banierhuis aan het juiste adres. Boek nu een proefrit in en ervaar de kwaliteit van een Koga zelf. Tot snel.

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis