Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Iedere stadsfiets, hybride fiets of vakantiefiets van het merk wordt volledig in eigen beheer geproduceerd. Van begin tot eind! En met Duitse precisie! Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 18

Pagina
Aflopend sorteren
 1. Kalkhoff Integrale Ltd i8 Heren
  4.699,00
 2. Kalkhoff Pro Connect Panasonic
  Korting
  - 670
  Speciale prijs 1.799,00 Normale prijs 2.469,00
 3. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 4. Kalkhoff 28"tr"endeavour P12"12g 45s Dames
  2.399,00
 5. Kalkhoff 28"di"endeavour P18"18g 50m Heren
  3.799,00
 6. Fietsverhuur
  Reserveer online een fiets
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 18

Pagina
Aflopend sorteren

Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen staan voor topkwaliteit en innovatie. De klasse druipt ervan af. Van begin tot eind. Fietst u al op een Kalkhoff? Dan is de kans groot dat u waarschijnlijk nooit meer anders wilt. Het merk heeft enorm veel fans. Maar er zijn ook critici ... Wie dat zijn? Kalkhoffs eigen ingenieurs! Het bedrijf beschikt over de meest geavanceerde testcentra van Europa. Iedere fiets wordt tot in het oneindige getest en geïnnoveerd door haar eigen ingenieurs. Niet voor niets levert het merk fietsen van topklasse.

Innoverend vermogen 

Bovendien houdt Kalkhoff het gehele proces in eigen beheer. Van idee tot aan productie; alles doen zij zelf. Dat komt de kwaliteit én de innovatiekracht natuurlijk ten goede. Veel merken maken bijvoorbeeld gebruik van elektrische motoren van derden. Kalkhoff niet. Zelfs de elektrische onderdelen uit de elektrische fietsen heeft Kalkhoff in eigen beheer. Kalkhoff is uniek! Eigenlijk vindt Kalkhoff het wiel iedere dag opnieuw uit. Het bedrijf is niet afhankelijk van innovaties van derden, zij hebben alles in eigen hand. Zodoende ligt het bedrijf altijd een paar stappen voor op de concurrentie. Dat is nog eens innoveren!

Kalkhoff fiets kopen?

Denkt u eraan om een Kalkhoff fiets te kopen? Dat kan niet overal, maar bij Banierhuis wel. Banierhuis is namelijk geselecteerd bedrijf als exclusief dealer in Nederland. Een hele eer. Het betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die het bedrijf stelt. En u weet inmiddels hoe kritisch Kalkhoff is... Dat betekent dat u bij Banierhuis aan het juiste adres bent voor al uw reparaties, onderhoudsbeurten en de aanschaf van een nieuwe Kalkhoff fiets. Zo koopt u uw fiets met een gerust gevoel. Banierhuis maakt het u graag makkelijk. Waar in Nederland ook ook woont, een Kalkhoff fiets bestellen kan altijd via onze webshop. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij een van onze filialen in de regio Utrecht. Hier kunt u dan een proefrit maken om te ervaren hoe een Kalkhoff daadwerkelijk fietst. Reserveren doet u eenvoudig via onze webshop. Zien we u snel terug? Onze experts zullen u hartelijk verwelkomen. 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis