Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen staan bekend om hun kwaliteit en degelijkheid. Iedere stadsfiets, hybride fiets of vakantiefiets van het merk wordt volledig in eigen beheer geproduceerd. Van begin tot eind! En met Duitse precisie! Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 32

Pagina
Aflopend sorteren
 1. Kalkhoff 28"tr"integrale I8"8g 45s Dames
  4.199,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 2. Kalkhoff Integrale Ltd i8 Heren
  4.699,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 3. Kalkhoff 28"wa"pro Connect I9"9g 46s Dames
  Korting
  - 300
  Speciale prijs 1.949,00 Normale prijs 2.249,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 115,-
 4. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 5. Kalkhoff Tasman Benelux Heren
  3.199,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 6. Kalkhoff 28"wa"tasman I8 Benelux"8g 45s Dames
  3.199,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 7. Kalkhoff 28"he"integr.ltd Blk"11g 47s Heren
  3.899,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 8. Kalkhoff 28"di"integrale I11 Sp"11g 47s Heren
  5.199,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 9. Kalkhoff 28"wa"agattu I7 Hs Bnl"7g 46s Dames
  2.299,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 10. Kalkhoff 28"di"pro Connect I9"9g 46s Heren
  Korting
  - 300
  Speciale prijs 1.949,00 Normale prijs 2.249,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 115,-
 11. Kalkhoff 28"tr"integrale I11 Sp"11g 45s
  5.199,00
  Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
 12. Fietsverhuur
  Reserveer online een fiets
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 32

Pagina
Aflopend sorteren

Kalkhoff fietsen

Kalkhoff fietsen staan voor topkwaliteit en innovatie. De klasse druipt ervan af. Van begin tot eind. Fiets je al op een Kalkhoff? Dan is de kans groot dat je waarschijnlijk nooit meer anders wilt. Het merk heeft enorm veel fans. Maar er zijn ook critici ... Wie dat zijn? Kalkhoffs eigen ingenieurs! Het bedrijf beschikt over de meest geavanceerde testcentra van Europa. Iedere fiets wordt tot in het oneindige getest en geïnnoveerd door haar eigen ingenieurs. Niet voor niets levert het merk fietsen van topklasse.

Innoverend vermogen 

Bovendien houdt Kalkhoff het gehele proces in eigen beheer. Van idee tot aan productie; alles doen zij zelf. Dat komt de kwaliteit én de innovatiekracht natuurlijk ten goede. Veel merken maken bijvoorbeeld gebruik van elektrische motoren van derden. Kalkhoff niet. Zelfs de elektrische onderdelen uit de elektrische fietsen heeft Kalkhoff in eigen beheer. Kalkhoff is uniek! Eigenlijk vindt Kalkhoff het wiel iedere dag opnieuw uit. Het bedrijf is niet afhankelijk van innovaties van derden, zij hebben alles in eigen hand. Zodoende ligt het bedrijf altijd een paar stappen voor op de concurrentie. Dat is nog eens innoveren!

Kalkhoff fiets kopen?

Denk je eraan om een Kalkhoff fiets te kopen? Dat kan niet overal, maar bij Banierhuis wel. Banierhuis is namelijk geselecteerd bedrijf als exclusief dealer in Nederland. Een hele eer. Het betekent dat wij voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die het bedrijf stelt. En jij weet inmiddels hoe kritisch Kalkhoff is... Dat betekent dat je bij Banierhuis aan het juiste adres bent voor al jouw reparaties, onderhoudsbeurten en de aanschaf van een nieuwe Kalkhoff fiets. Zo koop je jouw fiets met een gerust gevoel. Banierhuis maakt het jou graag makkelijk. Waar in Nederland je ook woont, een Kalkhoff fiets bestellen kan altijd via onze webshop. Natuurlijk kun je ook langskomen bij een van onze filialen in de regio Utrecht. Hier kun je dan een proefrit maken om te ervaren hoe een Kalkhoff daadwerkelijk fietst. Reserveren doe je eenvoudig via onze webshop. Zien we je snel terug? Onze experts zullen je hartelijk verwelkomen. 

Speciale modellen voor de Benelux

Kalkhoff is een Duits merk, maar Duitsland is lang niet zo’n fietsland als Nederland. Daarom komen zij met speciale modellen die exclusief gemaakt zijn voor de Benelux. Deze modellen zijn nét iets anders dan de modellen die Kalkhoff op bijvoorbeeld de Duitse markt uitbrengt.

Banierhuis: geselecteerde dealer van Kalkhoff

Fietsen van Kalkhoff zijn niet verkrijgbaar bij iedere fietsenwinkel. Kalkhoff hanteert strenge regels en heeft hoge verwachtingen van haar dealers. En daar voldoen wij aan! Banierhuis is een van de weinige (online) fietsenwinkels die zich officieel dealer van Kalkhoff mag noemen. Dus, om eigenaar te worden van een prachtige Kalkhoff fiets hoef je niet per se naar de regio Utrecht te komen. Via de webshop van Banierhuis kun je altijd online bestellen. Wij bezorgen je fiets gratis; ongeacht of je nu woonachtig bent in Groningen, Middelburg, Den Helder of Maastricht... Dat is nog eens makkelijk en handig!!

De diversiteit van Kalkhoff

Bij Banierhuis vind je een groot aanbod Kalkhoff fietsen. Wat dacht je van:

Proefrit maken op een Kalkhoff?

Natuurlijk kun je wel altijd terecht bij een vestiging van Banierhuis in de regio Utrecht voor het maken van een proefrit op een Kalkhoff e-bike. En dat gaat heel simpel: je kiest dje favoriete Kalkhoff elektrische fiets en klikt in plaats van bestellen op “online een proefrit inboeken”. Wij zorgen vervolgens dat de fiets van je keuze aanwezig is in de vestiging die je hebt opgegeven. Onze experts stellen de fiets graag helemaal op maat af zodat je een lekker stukje kan fietsen. 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis