Elektrische moederfietsen

Moederfietsen zijn ontworpen met het oog op stevigheid en gemak. Op- en afstappen is gemakkelijk op een elektrische moederfiets door de lage instap. Daarnaast hebben alle mama’s een extra steuntje in hun rug door de elektrische trapondersteuning. Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
  1. Cortina E-roots Dames
    1.699,00
    Gratis onderhoudsbeurten t.w.v. 460,-
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Elektrische moederfietsen

Voor alle moeders die graag op een comfortabele, veilige en snelle manier willen fietsen is de elektrische variant van de moederfiets perfect geschikt. Natuurlijk is de elektrische moederfiets niet alleen geschikt voor echte moeders, maar ook voor aanstaande moeders. En stiekem ook wel voor vaders. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar een fiets waar comfort en praktisch gemak hoog in het vaandel moeten staan.

Praktisch gemak

E-bike moederfietsen zijn veelzijdig te noemen. Met het grootste gemak zetten moeders hun kinderzitje op het stuur, bevestigen zij een tas aan de bagagedrager of helpen zij hun kinderen veilig op- en afstappen door de dubbele standaard en de stuurvergrendeling. Boodschappen doen of jouw kinderen naar school brengen wordt heel eenvoudig met een elektrische moederfiets. Natuurlijk biedt het extra steuntje in de rug nóg meer praktisch gemak.

Verschillende modellen

Elektrische moederfietsen zijn verkrijgbaar in vele maten en modellen. Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste, hipste en handigste elektrische moederfietsen van de merken Cortina, Gazelle, Sparta en Batavus voor de allerleukste moeders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met 3, 5, 7 of 8 naafversnellingen. Er is voor ieder wat wils. Elektrische moederfietsen zijn al verkrijgbaar vanaf €1699,00.

Proefrit maken

Wij begrijpen dat jij jouw ideale elektrische moederfiets vindt door een persoonlijk advies en door het maken een proefrit. Dat is bij Banierhuis geen enkel probleem. In al onze vestigingen staan verschillende elektrische moederfietsen klaar voor een testrit! Kies van tevoren de elektrische moederfiets waar je een proefrit op wilt maken en reserveer deze alvast! Natuurlijk staan er bij de vestigingen ook andere fietsen klaar voor een testritje zodat je de verschillen goed kunt ervaren. Bekijk ook eens onze highspeed fietsen en elektrische stadsfietsenhybride fietsenbakfietsentransportfietsenmountainbikes of onze tweedehands elektrische fietsen Maak dus snel een afspraak!

  Informatie over de verschillende elektromotoren >
  Informatie over framemaat bepalen >
Klantverhalen

Banierhuis hielp mij aan een super strak sturende, comfortabele racefiets. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact
Banierhuis Houten Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA
Banierhuis Vleuten Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME
Banierhuis Nieuwegein Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA
Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg) Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL
Banierhuis Utrecht (Overvecht) Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT
Banierhuis Utrecht (Smaragdplein) Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH
Banierhuis Utrecht (Terwijde) Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER
Banierhuis Zeist Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3708 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis