Crosshybride fietsen

Twijfelt u tussen een mountainbike en een racefiets? Kies dan voor een crosshybride fiets! Crosshybride fietsen hebben de souplesse om te crossen op verharde paden in het bos, maar hebben tegelijk de snelheid die u zoekt voor snelle ritten op de weg. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren
 1. Cannondale Slate Heren
  2.999,00
 2. Focus Crater Lake Dames
  599,00
 3. Focus Crater Lake Heren
  599,00
 4. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 5. Focus Crater Lake Dames
  859,00
 6. Focus Crater Lake Heren
  859,00
Bekijken als Rooster Lijst

5 Items

Aflopend sorteren

Crosshybride fietsen

Crosshybride fietsen hebben alles in huis voor sportievelingen die ervan houden om bospaden af te wisselen met geasfalteerde wegen. De schokken die de fiets krijgt in het bos worden moeiteloos geabsorbeerd door de voorvering, waardoor ook dit terrein begaanbaar wordt met een crosshybride fiets. U zult in staat zijn om goed te manoeuvreren door het korte stuur, dat vergelijkbaar is met die van een mountainbike. Het dunnere frame en de grote wielen hebben dan weer minder weg van een mountainbike, maar meer van een racefiets.

Veelzijdigheid van een crosshybride fiets

Wat de typische eigenschappen van een crosshybride fiets zijn, is lastig in een zin samen te vatten. Noem het een schoolvoorbeeld van een alleskunner. Dit type fiets bezit veel eigenschappen van andere sportieve fietsmodellen. Noem het een combinatie tussen een mountainbike, racefiets, trekkingfiets en een hybride fiets. Crosshybride fietsen zijn ware allrounders die voor veel verschillende doeleinden toepasbaar zijn.

Als we het mogen samenvatten, beschikken crosshybride fietsen over: een dun maar sterk frame, voorvorkvering (inclusief lockfunctie), geprofileerde maar dunne banden, opbouwmogelijkheden voor tassendragers en spatborden om ook bij langere en minder extreme ritten goed uit de voeten te kunnen.

Welk type past bij u?

Banierhuis heeft crosshybride fietsen van verschillende merken. Van bijvoorbeeld Cannondale en Focus maar ook van Koga Heeft u precies op uw netvlies waarvoor u de crosshybride wilt gaan gebruiken, maar weet u nog niet welk merk of model het beste bij u past? Kom dan langs in een van onze vestigingen in de omgeving van Utrecht. Onze experts staan u graag bij met een advies op maat. Maak gelijk een online reservering voor uw proefrit en binnenkort kunt u heerlijk genieten van uw nieuwe crosshybride!

  Informatie over framemaat bepalen >

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis