Gazelle Ultimate elektrische fietsen

Zelf noemt Gazelle haar Ultimate elektrische fietsen: “het beste wat Gazelle te bieden heeft”. Daartoe hebben zij alle recht van spreken, want de Gazelle Ultimate uitvoeringen bieden zowel sportiviteit, superieur comfort als hoogwaardige onderdelen. Bent u er klaar voor? Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
  1. Gazelle Ultimate C8 Hm Dames
    2.550,00
  2. Gazelle Ultimate C8 Hm Heren
    2.550,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren

Gazelle Ultimate elektrische fietsen

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom u zou moeten kiezen voor een elektrische fiets van Gazelle uit de Ultimate collectie. Wat dacht u bijvoorbeeld van de actieradius die u tot wel 145 kilometer trapondersteuning geeft? Zelfs de langste fietstochten zult u kunnen maken met volledige ondersteuning. Ook de lichtgewicht frames, gemaakt van hoogwaardig carbon of aluminium, maken het een genot om met een Gazelle Ultimate vele fietskilometers te maken. Daarnaast zou een Gazelle Ultimate geen Gazelle Ultimate zijn zonder te beschikken over de beste materialen en onderdelen. Zij werken samen met alleen de beste merken en fabrikanten zoals Shimano, Magura, Curana en Continental.

 

Welk elektrisch model Ultimate kiest u?

De elektrisch uitgevoerde Ultimate collectie van Gazelle kent anno 2017 drie modellen. Zoekt u een hoogwaardige fiets voor sportievere ritten waarbij wendbaarheid en optimale controle een vereiste zijn? Kies dan voor de Ultimate T9 HMB. Houdt u wel van de laatste technische snufjes zoals een perfect afgestemde trapondersteuning en een navigatiefunctie? Dan is de Ultimate T10 HMB echt een fiets voor u! Of toch op zoek naar een elektrische fiets gericht op comfort en weinig onderhoud? Dan gaat u aan de Ultimate C8 HMB veel plezier beleven!

 

Liever een persoonlijk advies?

Als u kiest voor een elektrische fiets, dan wilt u dat in een keer goed doen! U koopt de fiets tenslotte voor een langere tijd. Daarom is het belangrijk dat u een fiets kiest die past bij uw rijgedrag, gebruik en lichaamslengte. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kunnen u uitgebreid adviseren. Maar uw ervaring op de fiets is hetgeen wat echt telt, en dat kunt u alleen zelf meemaken. Daarom nodigen wij u graag uit voor een proefrit bij een van onze vestigingen in de regio Utrecht. Boek uw proefrit dus direct in, dan stellen onze experts de fiets graag persoonlijk voor u af! 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis