Elektrische moederfietsen

Moederfietsen zijn ontworpen met het oog op stevigheid en gemak. Op- en afstappen is gemakkelijk op een elektrische moederfiets door de lage instap. Daarnaast hebben alle mama’s een extra steuntje in hun rug door de elektrische trapondersteuning. Lees meer >

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren
  1. Cortina E-roots Dames
    1.361,00
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

Aflopend sorteren

Elektrische moederfietsen

Voor alle moeders die graag op een comfortabele, veilige en snelle manier willen fietsen is de elektrische variant van de moederfiets perfect geschikt. Natuurlijk is de elektrische moederfiets niet alleen geschikt voor echte moeders, maar ook voor aanstaande moeders. En stiekem ook wel voor vaders. Kortom, voor iedereen die op zoek is naar een fiets waar comfort en praktisch gemak hoog in het vaandel moeten staan.

Praktisch gemak

Elektrische moederfietsen zijn veelzijdig te noemen. Met het grootste gemak zetten moeders hun kinderzitje op het stuur, bevestigen zij een tas aan de bagagedrager of helpen zij hun kinderen veilig op- en afstappen door de dubbele standaard en de stuurvergrendeling. Boodschappen doen of uw kinderen naar school brengen wordt heel eenvoudig met een elektrische moederfiets. Natuurlijk biedt het extra steuntje in de rug nóg meer praktisch gemak.

Verschillende modellen

Elektrische moederfietsen zijn verkrijgbaar in vele maten en modellen. Banierhuis biedt een breed aanbod van de mooiste, hipste en handigste elektrische moederfietsen van de merken Cortina, Gazelle, Sparta en Batavus voor de allerleukste moeders. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen met 3, 5, 7 of 8 naafversnellingen. Er is voor ieder wat wils. Elektrische moederfietsen zijn al verkrijgbaar vanaf €1699,00.

Proefrit maken

Wij begrijpen dat u uw ideale elektrische moederfiets vindt door een persoonlijk advies en door het maken een proefrit. Dat is bij Banierhuis geen enkel probleem. In al onze vestigingen staan verschillende elektrische moederfietsen klaar voor een testrit! Kies van tevoren de elektrische moederfiets waar u een proefrit op wilt maken en reserveer deze alvast! Natuurlijk staan er bij de vestigingen ook andere fietsen klaar voor een testritje zodat u de verschillen goed kunt ervaren. Maak dus snel een afspraak!

  Informatie over de verschillende elektromotoren >
  Informatie over framemaat bepalen >
Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis