Cannondale elektrische fietsen

Met de elektrische fietsenvan Cannondale kunt u alle kanten op, letterlijk! Het merk maakt namelijk mountainbikes, trekkingfietsen en stadsfietsen in elektrische-uitvoering. Stuk voor stuk zijn de modellen stoer, robuust en krachtig. Echte Amerikaanse power! Lees meer >
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 15

Pagina
Aflopend sorteren
 1. Cannondale Contro E-Speed 1
  4.399,00
 2. Cannondale Contro-e Uni
  3.449,00
 3. Cannondale Mavaro Dames
  2.999,00
 4. Reparaties
  Maak direct een afspraak in onze werkplaats
 5. Cannondale Mavaro Heren
  2.999,00
 6. Cannondale Mavaro Uni
  2.999,00
 7. Cannondale Mavaro Heren
  2.999,00
 8. Cannondale Mavaro Heren
  2.799,00
 9. Cannondale Mavaro Dames
  2.799,00
 10. Cannondale Mavaro Dames
  3.899,00
 11. Cannondale Mavaro Heren
  3.899,00
 12. Fietsverhuur
  Reserveer online een fiets
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-10 van 15

Pagina
Aflopend sorteren

Cannondale e-bikes

Cannondale is een van oorsprong Amerikaans merk dat wereldwijd faam heeft gemaakt met hun racefietsen en mountainbikes. De modellen van Cannondale zullen altijd sportiviteit ademen. De e-bike modellen van Cannondale zijn hier zeker geen uitzondering op. Zoekt u een fiets die niet alleen sportief oogt, maar ook sportief rijdt? Dan zit u zeker goed met een Cannondale. E-bikes van Cannondale zijn er als mountainbike, trekkingfiets en als stadsfiets.

 

Cannondale elektrische mountainbikes

Cannondale heeft twee nieuwe modellen op de markt: de Monterra en de Monterra LB. Dit zijn elektrische mountainbikes waarbij u na een tijdje zult vergeten dat ‘ie elektrische ondersteuning heeft. Rijden op deze bergmonsters is een ware sensatie door de verbazingwekkende wendbaarheid. Alles klopt en u ervaart een pure rush, een puur gevoel van vrijheid. Zonder problemen vol gas door de bochten; rippen, railen en shredden tijdens de afdaling!

 

E-bike trekkingfiets Cannondale

Zin om er lekker op uit te trekken? De wind door uw haren te voelen en de frisse lucht op uw gezicht? Comfortabel en sportief tegelijk. Dat is de Mavaro trekkingfiets van Cannondale. Op deze fiets voelt u zich lekker vrij zonder noemenswaardige inspanning. Ideaal geschikt voor de dagelijkse ritjes woon-werkverkeer, of om snel even een boodschap mee te doen. Maar ook erg geschikt voor langere sportievere ritten. Met deze fiets kunt u werkelijk waar alle kanten op. De Mavaro trekkingfietsen kunnen geleverd worden met Bosch Active Cruise 250W of Bosch Performance Cruise 250W accu’s.

 

Elektrische urbanbikes

De Contro-E is een stoer ogende fiets van een mooi formaat waarmee u lekker wendbaar bent. U zigzagt tussen het drukke stadsverkeer door en komt tenminste wél op tijd voor uw afspraak. Twijfelt u aan het vermogen dat dit gave rock-’n-roll-fietsje kan genereren? Niet nodig! De Contro-E beschikt over een karrenvracht aan vermogen om u een flinke steun in uw rug te geven.

 

Proefrit maken op een Cannondale e-bike?

Natuurlijk wilt u zelf eerst ervaren hoe het voelt om op een elektrische fiets van Cannondale te rijden. Dat begrijpen wij bij Banierhuis, en daarom kunt u via onze webshop een proefrit inboeken. U kiest het model waarmee u een testrit wilt maken, wij zorgen dat deze klaarstaat op de door u gekozen vestiging in de buurt van Utrecht. Ter plekke stellen we ‘m helemaal af op uw lengte zodat u de fiets écht goed kunt testen. Natuurlijk staan onze experts klaar voor een advies op maat. 

Klantverhalen

Banierhuis hielp mij om de Mont Ventoux voor de eerste keer te beklimmen. Een fantastische ervaring!
Vind je winkelContact

Banierhuis Houten

Adres: Vlierweg 1
Houten , 3991 BA

Banierhuis Vleuten

Adres: Noorderburcht 18
Vleuten , 3452 ME

Banierhuis Nieuwegein

Adres: Nedereindseweg 17
Nieuwegein , 3438 AA

Banierhuis Utrecht (A'damsestraatweg)

Adres: Amsterdamsestraatweg 411-413
Utrecht , 3551 CL

Banierhuis Utrecht (Overvecht)

Adres: Seinedreef 110
Utrecht , 3562 KT

Banierhuis Utrecht (Smaragdplein)

Adres: Smaragdplein 225
Utrecht , 3523 EH

Banierhuis Utrecht (Terwijde)

Adres: Musicallaan 1
Utrecht , 3543 ER

Banierhuis Zeist

Adres: Hoogkanje 78
Zeist , 3788 DL
Vind 1 van de 8 winkels van Banierhuis