Nieuws & Acties

 1. Dolle Dwaze Dagen

  Dolle Dwaze Dagen

  De Dolle Dwaze Dagen zijn een jaarlijks terugkerend fenomeen bij Banierhuis.
  Massa’s klanten die voor de deur wachten tot de winkel opengaat en dan naar binnen stormen met maar één doel: ‘sla nu je slag, want zo goedkoop wordt het niet snel weer’.

  BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN


  Lees meer »
 2. Bianchi Aria

  De Bianchi ARIA

  Bij Bianchi hebben ze al een aantal aero fietsen in de collectie, zoals de Oltre XR4 en 3 en de heel snelle Aquila. Deze Aria toevoeging is een vriendelijker geprijsd dan de Oltre's en mikt daarnaast op meer multi inzetbeer zijn. De Aria levert aerodynamische prestaties met een perfect gebalanceerde combinatie van racegeometrie en is volledig ontworpen met behulp van windtunnel onderzoek. Een mooi staaltje hiervan is de geïntegreerde vork. Deze levert minimale luchtweerstand op.

  De verlopende balhoofdbuis volgt natuurlijk het aeroprofiel, net als de zadelpen. De zitbuis heeft een uitsparing waardin het achterwiel past. Een ander mooi detail is de onderbuis, die heeft aan de bovenkant een uitsparing waarin het voorwiel in 'wegkruipt' ter geleiding van de wind.

  Super dun

  De buizen van de staande achtervork zijn super dun voor weinig luchtweerstand. De vorkkroon valt half in de balhoofdbuis. Dit laatste is bij Bianchi op de Oltre's geïntroduceerd en zie je bij heel veel aero fietsen de laatste tijd.

  Frame-set

  Het volledige carbon frame heeft interne kabels routering en is natuurlijk geschikt voor zowel mechanisch als elektronisch schakelen. Verder heeft het frame een pressfit bracket en is geometrisch overeenkomstig met de Oltre XR4. De dropouts zijn van metalen versteviging voorzien om de levensduur te verbeteren. Het gewicht van de complete maat 55 frameset van 1.470 gram (1.100 gram gram + 370 gram vork).

  Triatlon

  Bianchi ziet deze fiets ook makkelijk ingezet bij triatlons. Met een paar clip-on aero bars en wat aanpassingen aan de zadelstand en de stack is dat inderdaad heel goed mogelijk. Dus als je niet de portemonnee hebt voor een aparte triatlon fiets is dit een super deal.

  De Aria wordt met de geheel compleet nieuwe Campagnolo Centaur 11 speed groepset. Samen met de halfhoge zwarte Vision wielen, en zwarte spaken, is hij een prachtige verschijning.  De prachtige kleurstellling is Celeste/zwarte maakt het helemaal af.

  KIjk op onze productpagina voor meer informatie of om een proefrit aan te vragen.

  Lees meer »
 3. Van Nicholas Skeiron

  SKEIRON TITANIUM ROAD BIKE DISC

  Van Nicholas haalt alles uit de kast deze zomer met hun lancering van hun nieuwe titanium racefiets.

  Geen zichtbare kabels meer, flat-mout schijremmen gecompleteerd met electronische groepopties. De fiets die jouw helemaal op de voorgrond plaatst in het spectrum van titanium fietsen.

  En kijk nu gerust even achterom en zie hoe ze de aerovormen bewonderen.

  Banierhuis heeft deze fiest vanaf augustus 2017 met de nieuwe Shimano R8000 groep staan.

  De Shimano Ultegra R8000 groepset is de opvolger van de zeer populaire Shimano Ultegra 6800 serie. De R8000 bevat nagenoeg alle technologieën van de Dura Ace R9100 groepset. Herkenbare uiterlijke kenmerken zoals de asymmetrische crankarm, Achterderailleur met Shadow technologie en de compacte voorderailleur lijken een directe kopie. Wat de Ultegra R8000 echt uniek maakt van de Dura Ace zijn voornamelijk de kleur, het gewicht en de prijs. De beste schakelprestaties en remkracht uit de Shimano Dura Ace R9100 groepset zijn nu ook te ervaren met de Shimano Ultegra R8000.

  KIjk op onze productpagina voor meer informatie of om een proefrit aan te vragen.


  NOTHING LOOKS, RIDES, LASTS LIKE A VAN NICHOLAS

  Lees meer »
 4. Voorjaarssale Bij Banierhuis

  Lees meer »
 5. 3 dagen lang E-bike proefrijden bij Banierhuis

  Nu 10% korting op een Kalkhoff E-Bike

  Of je nu nadenkt over een nieuwe, of dat je jezelf afvraagt of een E-bike wel wat voor jou is...

  Ergens komt dat moment dat je wilt ervaren, wat het is, zo'n E-bike.

  Dat snappen we en daarom organiseert Banierhuis, 3 dagen proefrijden in samenwerking met Kalkhoff en andere E-bike merken!

  Maak je agenda leeg op

  en kom langs wanneer je wilt, want een afspraak maken is niet nodig. 

  8 juni Banierhuis Nieuwegein 9 juni Banierhuis Utrecht Terwijde 10 juni Banierhuis Houten

  Kalkhoff promotietruck

  Bij Kalkhof is deze promotie-truck een traditie. Waar deze langskomt houden ze een TESTIVAL. Maar we doen dat niet één dagje, maar 3 dagen lang.

  Je rijdt op de laatste modellen E-bikes van Kalkhoff en andere merken. Je krijgt advies van aanwezige experts over je aanschaf en over welk type E-bike nou het best past bij je. Dus geen stress er is voor iedereen een passende E-bike, wat je ook voor type bent. Tijdens de testdagen kun je naar hartenlust de fietsen uitproberen. Net zolang tot je denkt: dit is ‘m!

  En zoals je mag verwachten zijn er de laatste ontwikkelingen op gebied van E-bikes te bekijken en te proberen. Of zoals ze bij Kalkhof zeggen: state of E-ART.

  De aankleding is tegenwoordig wel anders maar de traditionele waarden van Banierhuis en Kalkhoff blijven.

  Lees meer »
 6. Klantenavond Banierhuis

  Banierhuis klantenavond donderdag 13 april 2017 in Houten.  

  Banierhuis investeert in haar klanten en organiseert daarom een informatieavond op donderdag 13 april 2017, in het filiaal in Houten. (Vlierweg 1)  Op deze avond zullen onze vertegenwoordigers van Thule, Etixx en Castelli  aanwezig zijn, om uitleg te geven over het gebruik van een aantal producten.

  Daarnaast staan onze monteurs klaar, in onze vernieuwde werkplaats, om u te laten zien hoe u kleine reparaties zelf, eenvoudig thuis, kunt uitvoeren.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  1e uitlegronde                                19.00 - 19.30

  2e uitlegronde                                19.30 - 20.00

  3e uitlegronde                                20.00 - 20.30

  4e uitlegronde                                20.30 - 21.00

  Reparaties in werkplaats               21.00 - 21.30

  Afsluiting van de avond                 22:00

   

  Thule

  Thule maakt o.a. fietsendragers, kinderzitjes en dakdragers.

  Het thema van Thule is: De fiets mee onderweg

   

  Etixx

  Etixx is de producent van sportvoeding. Zij sponsoren een eigen wielerploeg met renners als Tom Boonen en Nicky Terpstra.

  Het thema van Etixx is: Voeding en sport

   

  Castelli

  Castelli is het merk voor racefietskleding. Renners testen deze fietskleding en hun ervaringen worden verwerkt in de verdere ontwikkeling van de fietskleding. Dat zorgt ervoor dat de racefietskleding ook bij u goed zit.

  Het thema van Castelli is: Hoe te kleden

   

  Werkplaats

  In onze vernieuwde werkplaats krijgt u uitleg over verschillende kleine reparaties die u zelf, eenvoudig thuis kunt doen.

  Het thema van de werkplaats is: Kleine reparaties zelf doen.

   

  Opgeven voor de klantenavond is niet nodig. U kunt gewoon naar de winkel komen en vrijblijvend de presentaties bijwonen. We zouden het leuk vinden om u te ontmoeten in Houten!

   

  Lees meer »
 7. Nieuwe Kalkhoff fiets lijn

  Nieuwe Kalkhoff fiets lijn


  Kalkhoff maakt fietsen die perfect bij u passen. Stadsfietsen zoals de Cityglider- en City-Classic, maar ook een comfortabele fiets voor de boodschappen of een toertocht. Met de Kalkhoff-Integrale-modellen fietst u met een krachtige versnelling naar uw werk en de Include-e-bikes brengen u dankzij de navigatiefunctie naar nieuwe bestemmingen.

  De Sahel-Compact-modellen kunnen makkelijk worden opgeborgen en de e-bike Tasman Classic Impulse is de perfecte fiets voor retrofans.

  Klik hier voor de fietsen van Kalkhoff >


  Lees meer »