Nieuws

 1. Klantenavond Banierhuis

  Banierhuis klantenavond donderdag 13 april 2017 in Houten.  

  Banierhuis investeert in haar klanten en organiseert daarom een informatieavond op donderdag 13 april 2017, in het filiaal in Houten. (Vlierweg 1)  Op deze avond zullen onze vertegenwoordigers van Thule, Etixx en Castelli  aanwezig zijn, om uitleg te geven over het gebruik van een aantal producten.

  Daarnaast staan onze monteurs klaar, in onze vernieuwde werkplaats, om u te laten zien hoe u kleine reparaties zelf, eenvoudig thuis, kunt uitvoeren.

  Het programma ziet er als volgt uit:

  1e uitlegronde                                19.00 - 19.30

  2e uitlegronde                                19.30 - 20.00

  3e uitlegronde                                20.00 - 20.30

  4e uitlegronde                                20.30 - 21.00

  Reparaties in werkplaats               21.00 - 21.30

  Afsluiting van de avond                 22:00

   

  Thule

  Thule maakt o.a. fietsendragers, kinderzitjes en dakdragers.

  Het thema van Thule is: De fiets mee onderweg

   

  Etixx

  Etixx is de producent van sportvoeding. Zij sponsoren een eigen wielerploeg met renners als Tom Boonen en Nicky Terpstra.

  Het thema van Etixx is: Voeding en sport

   

  Castelli

  Castelli is het merk voor racefietskleding. Renners testen deze fietskleding en hun ervaringen worden verwerkt in de verdere ontwikkeling van de fietskleding. Dat zorgt ervoor dat de racefietskleding ook bij u goed zit.

  Het thema van Castelli is: Hoe te kleden

   

  Werkplaats

  In onze vernieuwde werkplaats krijgt u uitleg over verschillende kleine reparaties die u zelf, eenvoudig thuis kunt doen.

  Het thema van de werkplaats is: Kleine reparaties zelf doen.

   

  Opgeven voor de klantenavond is niet nodig. U kunt gewoon naar de winkel komen en vrijblijvend de presentaties bijwonen. We zouden het leuk vinden om u te ontmoeten in Houten!

   

  Lees meer »
 2. Nieuwe Kalkhoff fiets lijn

  Nieuwe Kalkhoff fiets lijn


  Kalkhoff maakt fietsen die perfect bij u passen. Stadsfietsen zoals de Cityglider- en City-Classic, maar ook een comfortabele fiets voor de boodschappen of een toertocht. Met de Kalkhoff-Integrale-modellen fietst u met een krachtige versnelling naar uw werk en de Include-e-bikes brengen u dankzij de navigatiefunctie naar nieuwe bestemmingen.

  De Sahel-Compact-modellen kunnen makkelijk worden opgeborgen en de e-bike Tasman Classic Impulse is de perfecte fiets voor retrofans.

  Klik hier voor de fietsen van Kalkhoff >


  Lees meer »